Információk

 

Kedves Partnereink!

Köszöntjük Önt az Örökzöld Kertészet viszonteladói webshopján!

Fontos számunkra, hogy partnereink egy beszerzési csatornán a munkájukhoz szükséges szinte minden kelléket be tudjanak szerezni, ebben szeretnék segítségükre lenni.

A viszonteladói webshopon lehetőség van a többszintű termékcsoportosításnak köszönhetően a könnyed termékválogatásra, amelyet a termékképek és leírások is segítenek. Az áruház keresőjének segítségével gyorsan meg tudja találni a keresett termékeket.

 

Emellett lehetőség van a személyes vásárlásra is. Sopronban 3000 m2-en, míg Szombathelyen 8000 m2-en válogathat termékeinkből. Az összes árunkon, a vonalkódos beazonosítás mellett, a nagykereskedelmi nettó áraink is fel vannak tüntetve, ezzel segítve az önök vásárlását. A termékek összegzését adat gyűjtőkkel végezzük, így gyorsítva a számlázás folyamatát.

 

Szombathelyen 30 ha-on működik díszfaiskolánk. Kiváló minőségű, saját termesztésű növényeink főként örökzöldek, fenyőfélék, de megtalálhatók lomblevelű díszfák és díszcserjék is. A földlabda megfelelő minőségére nem csak a kézi kitermelés, de a terület öntözése is garanciát ad. Csak a megrendelést követően, az elszállítás előtt, frissen termeljük ki a növényeket. Megrendeléskor alapesetben jutazsákba varrjuk a növényt, de kívánság szerinte jutazsák helyett conitexbe is csomagolunk. Ezt a rendelés során a megjegyzéshez írhatja be.

Megrendelését webshopon adhatja le.

A fizetés az áru átvételekor készpénzben vagy külön megegyezés alapján átutalással történik.
1.000.000.- Ft (azaz egymillió forint) feletti megrendelés esetén 10% kedvezményt adunk!

Kertészetünkben minden évben lehetőség van nagyobb mennyiségek előrendelésére. Minden előrendelt termékre 10% kedvezményt biztosítunk.
Kiajánlott termék csoportok, általános rendelési és beérkezési időpontjai:

tr>

Kategória

Kiajánlás időpontja

Beérkezés időpontja

Díszkövek, díszkavicsok

február

március

Holland (CC-s) növények

február

március

Szaporítóanyag

június

következő év május

Szabadgyökerű gyümölcsfák, bogyós gyümölcsűek

augusztus eleje

október közepe

Holland nagyméretű örökzöldek, oltvány különlegességek, bonszájok

augusztus vége

következő év március

Lengyel növények

augusztus vége

szeptember eleje

Holland (CC-s) növények

augusztus

szeptember

Kerámiák (kültéri, fagyálló)

október közepe

következő év február

Mediterrán növények

október vége

következő év április

Kertészeti kiegészítő termékek (pl.: konténerek, bambuszkaró)

november eleje

következő év január

Olasz (pistoiai) növények

november eleje

következő év március

Fűszernövények

december eleje

következő év március-április

Az aktuálisan elérhető kiajánlások az Előrendelhető termékek menüponton érhetők el. Bővebb információt a Aktuális hírek menüpont alatt található.
A megrendelt termékek átvételére a beérkezéstől számított 1 hétig van lehetőség.

 

Díszkövek, díszkavicsok ömlesztett és zsákos kiszerelésben is kaphatóak, hiszen fontos részét képzik egy kert kialakításának. Dekorációnak és az ideális atomszféra kialakításához is szükségesek.

Holland növénybörzéről származó, cserepes növények. Kiváló minőség és egyöntetűség jellemzi ezt a kategóriát. 11-es cserépmérettől a maximum 7,5 literes konténeres növények tartoznak ide, hatalmas fajtaválasztékkal.

Örökzöld szaporítóanyagaink megbízható, import forrásból származnak. Fajtaazonosak, egészségesek, erősek, 9x9-es cserép mérettel rendelkeznek.

Hollandiából származó nagyméretű örökzöld növények méretüknek, alakjuknak vagy fajtájuknak köszönhetik a különleges jelzőt. Megtalálható közötük a manapság egyre divatosabb alakfák vagy az évszázadok óta töretlen sikerű bonszájok, de rendelhetők oltással létrehozott törzses növények is.

Nálunk is megvásárolhatóak a világszerte ismert és használt minőségi, fagyálló kerámia cserepek és balkonládák. Növénynevelésre kiválóan alkalmasak és emellett még dekoratívak is. A kínálat évről évre változik, kiegészül az aktuális újdonságokkal.

Mediterrán növénykínálatunkban a régi nagy kedvencektől mint, a leanderek, a modern és divatos növényekig mint, a Bougainvillea, a Sundaville és a Citrus félék minden megtalálható.

A faiskolákra és a kertészeti árudákra is gondolunk, ezért a faiskolai termesztés nélkülözhetetlen kellékeit: bambuszkarót, műanyag ültető-konténert, hosszú hatású műtrágyát is értékesítünk. Növényasztalokra, CC-kocsik, növényszállító kosarak vagy konténer mozgatókra rendeléseket felveszünk .

Az olasz pistoiai termesztőkörzetből (8 faiskola kínálata) érkezik a tavaszi szezon legjobban értékesíthető növényeinek jelentős része.

Minden évben nagy számban érkeznek hozzánk fűszer- és aromanövények. A mindenki által ismert és kedvelt fűszernövényeken túl, olyan különlegességek is megtalálhatók, mint például a kakukkfű színvariációi, levendula extra kék virággal vagy akár rózsaszínnel.

 

Nálunk bankkártyával is fizethet.

Elfogadott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron,

 

Legfontosabb törekvésünk, hogy elérhető legjobb áron, kiváló minőségben a lehető legszélesebb választékot kínáljuk partnereinknek.

 

Üdvözlettel: 

Örökzöld Kertészet

 

Legutóbb megtekintett termékek


Előző Tovább