Információk

 

Kedves Partnereink!

Köszöntjük Önt az Örökzöld Kertészet viszonteladói webshopján!

Fontos számunkra, hogy partnereink egy beszerzési csatornán a munkájukhoz szükséges szinte minden növényt és egyéb kiegészítőt be tudjanak szerezni, ebben szeretnék segítségükre lenni.

A viszonteladói webshopon lehetőség van a többszintű termékcsoportosításnak köszönhetően a könnyed termékválogatásra, amelyet a termékképek és leírások is segítenek. Az áruház keresőjének segítségével gyorsan meg tudja találni a keresett termékeket.

 

Emellett lehetőség van a személyes vásárlásra is. Szombathelyen 8000 m2-en, Sopronban 3000 m2-en válogathat termékeinkből. Az összes általunk forgalmazott terméken, a vonalkódos beazonosítás mellett, a nagykereskedelmi nettó áraink (HUF-ban) is fel vannak tüntetve, ezzel segítve az önök vásárlását. A termékek összegzését adat gyűjtőkkel végezzük, így gyorsítva a számlázás folyamatát.

Nálunk bankkártyával is fizethet.

Elfogadott kártyatípusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron,

 

Szombathelyen közel 30 hektáron működik díszfaiskolánk. Kiváló minőségű, saját termesztésű növényeink főként örökzöldek, fenyőfélék, de megtalálhatók lomblevelű díszfák és díszcserjék is. A földlabda megfelelő minőségére nem csak a kézi kitermelés, de a terület öntözése is garanciát ad. Csak a megrendelést követően, az elszállítás előtt, frissen termeljük ki a növényeket. Megrendeléskor alapesetben jutazsákba varrjuk a növényt, de kívánság szerinte jutazsák helyett conitexbe is csomagolunk. Ezt a rendelés során a megjegyzéshez írhatja be. A webshopon szereplő áraink nettó termelői árak (HUF-ban). A növények árai szombathelyi telephelyünkön gépkocsira rakva értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Megrendelését webshopon adhatja le.

A fizetés az áru átvételekor készpénzben vagy külön megegyezés alapján átutalással történik.
1.000.000.- Ft (azaz egymillió forint) feletti megrendelés esetén 10% kedvezményt adunk!

Kertészetünkben minden évben lehetőség van nagyobb mennyiségek előrendelésére. Minden előrendelt termékre 10% kedvezményt biztosítunk.
Kiajánlott termék csoportok, általános rendelési és beérkezési időpontjai:

tr>

Kategória

Kiajánlás időpontja

Beérkezés időpontja

Díszkövek, díszkavicsok

február

március

Holland (CC-s) növények /tavasz/

február

március

Holland (CC-s) növények /nyár/

május vége

június eleje

Szabadgyökerű gyümölcsfák, bogyós gyümölcsűek, szőlőoltványok

augusztus eleje

október közepe

Holland nagyméretű örökzöldek, oltvány különlegességek, bonszájok

augusztus vége

következő év március

Lengyel növények

augusztus eleje

szeptember eleje

     Szelídgesztenye oltvány augusztus közepe október eleje

Holland (CC-s) növények /ősz/

augusztus vége

szeptember közepe

Kerámiák (kültéri, fagyálló)

szeptember 

következő év január, február

Mediterrán növények

október 

következő év április

Kertészeti kiegészítő termékek (pl.: konténerek, bambuszkaró)

november eleje

következő év január,  február

Olasz (pistoiai) növények

november eleje

következő év március

Fűszernövények

december eleje

következő év március-április

Az aktuálisan elérhető kiajánlások az Előrendelhető termékek menüponton érhetők el. Bővebb információt a Aktuális hírek menüpont alatt található.
A megrendelt termékek átvételére a beérkezéstől számított maximum 3 napig van lehetőség.

 

Díszkövek, díszkavicsok olasz importból ömlesztett és zsákos kiszerelésben is kaphatóak.

Holland növénybörzéről származó, cserepes növények. Kiváló minőség és egyöntetűség jellemzi ezt a kategóriát. 11-es cserépmérettől a maximum 7,5 literes konténeres növények tartoznak ide, hatalmas fajtaválasztékkal.

Hollandiából származó nagyméretű örökzöld növények méretüknek, alakjuknak vagy fajtájuknak köszönhetik a különleges jelzőt. Megtalálható közöttük a manapság egyre divatosabb alakfák vagy az évszázadok óta töretlen sikerű bonszájok, de rendelhetők oltással létrehozott törzses növények is.

Nálunk is megvásárolhatóak a világszerte ismert és használt minőségi, fagyálló olasz kerámia cserepek és balkonládák. Növénynevelésre kiválóan alkalmasak és emellett még dekoratívak is. A kínálat évről évre változik, kiegészül az aktuális újdonságokkal.

Mediterrán növénykínálatunkban a régi nagy kedvencektől mint, a leanderek, a modern és divatos növényekig mint, a Bougainvillea, a Sundaville és a Citrus félék minden megtalálható. A fajtaválaszték közel 10 kertészet gondosan összeválogatott termékeit tartalmazza.

A faiskolákra és a kertészeti árudákra is gondolunk, ezért a faiskolai termesztés nélkülözhetetlen kellékeit: bambuszkarót, műanyag ültető-konténert, hosszú hatású műtrágyát is értékesítünk. Növényasztalokra, CC-kocsik, növényszállító kosarak vagy konténer mozgatókra rendeléseket felveszünk .

Az olasz pistoiai termesztőkörzetből érkezik a tavaszi szezon legjobban értékesíthető növényeinek jelentős része, melyet 8 faiskola kínálatából válogatunk össze.

            Minden évben nagy számban érkeznek hozzánk fűszernövények. A  nevével ellentétben nem csak fűszernövényekből áll a lista.

            Margaréták, kaktuszok, aromanövények tarkítják a növénykínálatot.

          Bouche de Betizac konténeres szelídgesztenye oltvány olasz importból különböző méretekben.

​         Lengyel kiajánlásunk sikerének titka a kedvező ár mellett az egyre jobb minőség. Abszolút sláger a Salix integra Hakuro-Nishiki és a Salix caprea Kilmarnock növények.

 

Legfontosabb törekvésünk, hogy elérhető legjobb áron, kiváló minőségben a lehető legszélesebb választékot kínáljuk partnereinknek.

 

Üdvözlettel: 

Örökzöld Kertészet

 

Legutóbb megtekintett termékek


Előző Tovább